Verzorgde bedrijfsopening of open dag
Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie

Verbouwing? Nieuw pand en/of een open dag laten verzorgen?

Een nieuw pand of vestiging moet natuurlijk goed gevierd worden. Dit is een uitgesproken kans om (potentiële) klanten en leveranciers kennis te laten maken met jullie bedrijf, producten en diensten. 

Maar op zo’n dag heb je natuurlijk geen tijd en zin om bezig te zijn met de verzorging van de bezoekers. QW event- & partyservice kan samen met jullie het bedrijf op de kaart zetten, jullie klanten zullen onder de indruk zijn!
Overigens zijn wij goed in no-nonsens openingen. Dus grote vuurwerkshows, extreem dure artiesten/sprekers en zeer aanwezig entertainment (waar eigenlijk niemand op zit te wachten) doen wij eigenlijk nooit… Dit leidt alleen maar af van de boodschap die je als bedrijf wil geven.
Maar ben je op zoek naar een bedrijf dat qua catering, tijdelijke locatie, aankleding en audiovisueel alles voor jullie regelt ben je bij ons aan het juiste adres!

De opening van jullie nieuwe pand of vestiging moet natuurlijk plaatsvinden in of naast het pand. Nederland is een prachtig land, maar het regent wel vaak, en meestal op onhandige momenten…. 


We bekijken daarom samen met jullie wat de beste plek is, en of we een (of meerdere) tent(en) neerzetten. In geval van een tent zijn onze superluxe en unieke dometenten daar uitermate geschikt voor, maar ook een ‘normale’ tent verzorgen we graag, in alle soorten en maten. 

Bedrijfsopening-opbouwen
aankleding bedrijfsopening

In de tent laten we vaak het officiële deel plaatsvinden, maar ook de bar, (sta) tafels en geschikte aankleding mogen daar niet ontbreken.

Ballonnen in de bedrijfskleuren, sfeervolle verlichting, decoratie verzorgen wij allemaal!

Maar ook een topkwaliteit geluidsysteem (voor toespraak of achtergrondmuziek) over het hele terrein verzorgen we in eigen beheer. Uiteraard met spreekgestoelte, microfoons en alles wat verder nodig is. Dat geldt ook voor grote en nette videoschermen waar we bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm op kunnen tonen. 

Qua catering is ook vrijwel alles mogelijk. 
Luxe koude hapjes uitserveren? Aangevuld met een goede bittergarnituur? Of misschien een barista, foodtruck of live pizzabakker? Het kan allemaal en is afhankelijk van de sfeer en indruk die jullie bij de bezoekers willen achterlaten. En heel belangrijk: voor een normale prijs!

Uiteraard moet e.e.a. goed vastgelegd worden, en dat doe je natuurlijk niet met een telefoon… We hebben warme contacten met professionele fotografen en ook een uitstekende aftermovie specialist die het hele evenement in topkwaliteit kunnen vastleggen.
Toespraak bij bedrijfsopening of open dag

Bekijk hier een impressie van een bedrijfsopening die we onlangs volledig verzorgd hebben: