Bedrijfsfeest met dj
Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie

Een compleet aangekleed, supergezellig bedrijfsfeest? Hoe ziet dat er uit?

Dit is natuurlijk lastig in te beelden, dus laten we proberen een beeld te schetsen van onze specialiteit: Jullie eigen magazijn of werkplaats supersnel ombouwen tot intieme feestruimte, exact groot genoeg voor het aantal gasten.  
Dit doen we meestal door ons ‘Pipe & Drape systeem’ waarmee we 3 meter hoge wanden van (vlamwerend) theaterdoek neerzetten. Erg vaak combineren we dit met zg sterrendoek (theaterdoek met honderden witte lampjes), waardoor direct een zeer sfeervol geheel ontstaat. Door gebruik te maken van deze wanden kunnen we de ruimte verkleinen, en/of lelijke wanden of rommel laten verdwijnen! Vervolgens plaatsen we een aantal zitplekken (niet te veel!) en statafels die we in verschillende soorten en maten kunnen leveren. Wil je binnen een gezellige ruimte creëren met een plafond, of willen jullie het feest buiten laten plaatsvinden? Dan plaatsen we een festivaltent of onze luxe en unieke dome-tenten.
Bedrijfsfeest opbouwen
Bedrijfsfeest met dj en tent
Natuurlijk plaatsen we ook onze verlichte bar, vaak gecombineerd met een aantal enorme verlichte bloempotten waaruit de gasten een heerlijk koud biertje kunnen pakken.
Als decoratie maken we vaak gebruik van fraaie verlichte luchtzuilen, sfeervolle led-verlichting en eventueel hier en daar wat planten. 

Ook dj's hebben in verschillende soorten en zijn allemaal lekker all-round. Meestal begint de dj lekker loungy en relaxed op een niveau dat de gasten gewoon met elkaar kunnen praten, en later misschien wel helemaal los op een verlichte dansvloer vol met danslustigen! De verlichte dansvloer kunnen we leveren in vrijwel iedere gewenste grootte!
Als het feest begint ontvangen we de gasten met een feestelijk welkomstdrankje dat één van onze gastheren of gastdames aan de gasten uit zal delen. Gedurende de avond serveren we heerlijke luxe hapjes, eventueel aangevuld met amuses. Maar ook een goede bittergarnituur/bitterballen mogen natuurlijk niet ontbreken!

Wil je geen avondfeest maar meer een festival achtige setting met eten daarbij? Dan zorgen we voor een leuke foodtruck. (of meerdere)
Amuses en hapjes tijdens bedrijfsfeest

Bekijk hier een impressie van een mooi bedrijfsfeest dat we compleet hebben verzorgd: