Hoe maak je een grote loods of andere ruimte gezellig?

Grote ruimte gezellig maken

Een prachtig bedrijfsfeest in een saaie, lelijke loods! !

Omdat vrijwel elk personeelsfeest dat wij verzorgen plaatsvindt in een loods, kantoor of magazijn van het bedrijf zelf hebben we een hapklare oplossing bedacht om een saaie ruimte zsm om te bouwen naar een gezellige, sfeervolle feestruimte. Weliswaar is elk feest maatwerk ivm de beschikbare ruimte en het aantal gasten, maar de basis is vaak hetzelfde. 

loods ombouwen tot feestruimte

Afrokken van de feestruimte

We beginnen met het ‘afrokken’ van de ruimte waarmee we de feestruimte afbakenen of een te grote ruimte kunnen verkleinen.
Dat doen we meestal met wit en/of zwart theaterdoek dat we tot 3 meter hoog kunnen ophangen aan ons ophangsysteem dat we overal kunnen plaatsen. Op die manier zien de gasten niets meer terug van stellingen, machines, voorraad en andere spullen of rommel die je uit het zicht wil onttrekken.

De meeste klanten kiezen ervoor om (een deel van) het zwarte theaterdoek te vervangen door zg sterrendoek. Dat is eveneens zwart theaterdoek, maar dan voorzien van honderden kleine witte ledlampjes die constant kunnen branden of heel langzaam ‘faden’. Dit ziet er ontzettend feestelijk en zelfs sprookjesachtig uit.
Wil je andere kleuren theaterdoek langs de zijkanten? Ook dat is op verzoek mogelijk. Enneh, uiteraard zijn al onze doeken vlamwerend. Wel zo veilig! 

Gezellig maken met verlichting

Door het plaatsen van sfeervolle verlichting ontstaat er al snel een feestelijke ruimte. Onze verlichtingsets bestaan uit theaterspots, uplights (lampen die langs de wand omhoog schijnen) en gekleurde led verlichting.

Ook handig, veel van onze verlichting is voorzien van een sterke accu, een stopcontact en kabels zijn dus niet nodig.

Als de ruimte is afgerokt en voorzien van verlichting plaatsen we tafels, de bar(ren) en eventuele andere apparatuur.

Image
Image

Stretchtent binnen plaatsen

Onze feesten vinden vaak plaats in een hoge ruimte. In de lengte en breedte kunnen we deze zoals gezegd goed aanpassen aan het aantal gasten, maar een 15 meter hoog plafond doet geen goed aan het 'gezelligheidsgevoel'.

We kunnen dat oplossen door een mooie stretchtent te plaatsen (je ziet deze vaak bij festivals, met die houten palen) maar omdat dit soort tenten 'gespannen' moet worden zijn er ook betonblokken nodig. Door het gewicht, omvang en bijhorend transport stuwt dit de prijs flink op. Bovendien wordt deze tent daags voor het event geplaatst en daags na het event weer opgehaald door onze tentenleverancier. Hier hebben wij geen invloed op. Jullie productie ligt dus 3 dagen stil. Hou hier rekening mee!!

Luxe unieke dometenten in jullie loods

Maar we hebben een oplossing voor bovenstaand probleem!

Het is vrijwel in elke loods, magazijn of andere hoge ruimte mogelijk om onze unieke dometenten te plaatsen.
Dit zijn fraaie koepelvormige tenten waarmee we in jullie bedrijfsruimte uniek kunnen aankleiden maar bijvoorbeeld ook een festival-achtige uitstraling kunnen maken.

Deze tenten hoeven (binnen) niet vastgemaakt te worden, plaatsen we zelf, en staan binnen enkele minuten. Alleen maar voordelen dus!!

Deze airdome tenten kunnen voorzien worden van een zwarte of sfeervol bedrukte zijkanten. Ook een luifel behoord tot de mogelijkheden. Bekijk hier een filmpje van deze tenten!

Image