Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie
Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie

Een complete karaokeshow met dj/presentator op jullie bedrijfsfeest!

Karaoke op een bedrijfsfeest doet het nog steeds geweldig goed en is een hilarische aanvulling op onze partyservice! Niet een amateuristisch karaoke kastje aangesloten op de bedrijfsbeamer, maar een zeer verzorgde en complete karaoke show!

Bij onze karaoke show zal onze dj/presentator de mensen aansporen om hun favoriete liedje uit te zoeken en vervolgens te zingen. De artiesten hebben de keuze uit maar liefst 32.000 nummers in diverse talen en genres. De liedjes worden indien nodig aan elkaar gepraat en de karaoke blokken worden afgewisseld met lekkere plaatjes van onze dj.

Is de zanger of zangeres niet zo maatvast? Geen probleem, de dj of geluidstechnicus kan ‘hulpzang’ toevoegen zodat men gewoon mee kan zingen. Werkt perfect!

En de apparatuur?

Zoals men van ons gewend is pakken wij net even meer en beter uit dan andere aanbieders. Zo bestaat onze karaoke show uit twee microfoons, een mengpaneel met galm (dan klinkt alles net iets ‘voller’) en een geluidsset die speciaal is ontworpen voor zang en muziek.

Om het de zangers gemakkelijk te maken ligt er een afkijkmonitor op de vloer, evenals een monitor speaker zodat men zichzelf goed kan horen. En natuurlijk een grote monitor of beamer zodat de overige gasten mee kunnen kijken. Achter de zangers plaatsen we een zwart theaterdoek zodat alles er helemaal piekfijn uitziet! Ook een net podium (met afrok en vloerbedekking) is mogelijk.

Kortom, bij deze bedrijfs-karaoke show is alles piekfijn in orde!

Karaoke set voor bedrijven

Sing it baby!

karaoke mic voor bedrijven