Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie
Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie

Doe een leuke en hippe kerst of nieuwjaarsborrel!

Een kerst, eindejaar of nieuwjaarsborrel heeft vaak de naam een beetje suf te zijn. Of een 'moetje'. MAAR NIET BIJ ONS !

In stijl of een winterse kerstborrel? Met of zonder thema? Catering met of zonder bediening? Of een leuke dj met verlichte dansvloer?  Het kan allemaal en bedrijfsfeest-op-eigen-locatie verzorgt alles!

Ook voor een kleiner gezelschap verzorgen wij graag een superleuke kerst of nieuwjaarsborrel bij jullie bedrijf. Een heel stuk goedkoper dan een zaaltje en ook nog eens veel leuker!

Bijvoorbeeld: 

Wij transformeren in no-time jullie kantine, kantoor, magazijn of werkplaats tot een sfeervolle feestruimte met mooie verlichting, en bij binnenkomst krijgen de bezoekers een heerlijk welkomstdrankje (bijvoorbeeld Prosecco of glühwein). Vervolgens kan men de hele avond bij onze leuke verlichte bar drankjes halen en ondertussen draait de dj de leukste (kerst?) hits en muziek voor iedereen. 
Moet er gedanst worden? Dan leggen we onze fraaie luxe verlichte led dansvloer neer, deze is beschikbaar in ieder gewenst formaat vanaf 3x3 meter!!!  En gedurende de avond gaan we natuurlijk langs met heerlijke hapjes. 
Richtprijs inclusief dj, verlichting, bar, drank en hapjes: vanaf € 2995,00 (bij 50 personen)

Een klein budget? Ook daar hebben we leuke goedkope kerstborrel of nieuwjaarsborrel oplossingen voor!
Wat dacht je van onze apreski bar met tap en zelfbediening? De rest van de ruimte kleden we aan met winterse decorstukken en ook glühwein mag hier niet ontbreken.
Richtprijs inclusief drank en hapjes: vanaf € 1395,00  (bij 35 personen)

Of alleen een dj met sfeervolle verlichting? Ook dat kan gewoon! Informeer naar de mogelijkheden.

Bierstube met zelfbediening?

Image

Met DJ en verlichte dansvloer?

Image

Winterse bankjes en decor?

Image