Thema-bedrijfs-feest op eigen locatie

Alle gasten in 70's of 80's stijl tijdens jullie bedrijfsfeest? Doe een themafeest!

De sfeer zit er door eventuele themakleding gelijk goed in. Althans, dat is onze ervaring. Iedereen bekijkt elkaar bij binnenkomst, en de hilariteit over de outfits zorgt direct voor een goede ‘vibe’.

Daarnaast is het erg feestelijk. Een bonte verzameling 70’s/80’s kleding en afro pruiken of Hawaii shirts ziet er bijvoorbeeld geweldig uit.

Verwacht je dat een aantal gasten niets doet qua outfit? Zet dan een tafel met attributen neer. Denk aan pruiken, brillen, hoedjes, slingers en rekwisieten. Wij kunnen dit uiteraard ook voor je verzorgen.
Ook een leuk idee; wij zorgen dat er een enorme collectie kleding èn kleedhokjes aanwezig zijn zodat men ter plaatse iets kan uitkiezen en het hele thema tot het laatste moment een verrassing blijft!

Omdat niet iedereen zin en geld heeft om kleding te kopen of huren kun je ook voor een laagdrempelig thema kiezen zoals een white (& black) party, of een pink party. Hiervoor heeft iedereen wel een geschikt kledingstuk of attribuut in de kast hangen.

Voorbeelden van themafeesten geschikt voor een personeelsfeest:

 • 70’s/80’s thema personeelsfeest 
  Onze absolute favoriet. Een mooie verlichte dansvloer en de superbekende muziek van de dj brengt iedereen terug naar zijn of haar jeugd! 

 • Tropical party personeelsfeest
  Tropische sferen kunnen ook midden in de winter! Wij kunnen zorgen voor leuke rekwisieten en heerlijke tropische muziekjes.

 • Movie theme party
  Men gaat verkleed als de favoriete filmheld. Overal hangen filmposters en staan gave rekwisieten. Natuurlijk mag een rode loper en ‘première paaltjes’ niet ontbreken.

 • Glitter & glamour / lekker fout!
  Een mooi laagdrempelig thema waar iedereen wel iets mee kan.

 • Ibiza / lounge party. Lekker wit, zomers en hip!
  Loungy muziekjes, alles fraai verlicht in mooie kleuren. Ook uitermate geschikt voor de VrijMiBo! (Vrijdagmiddag borrel)